Nieuws

Gezocht: Winkelmedewerker/Verkoopadviseur!

23-11-2023

Vacature Winkelmedewerker/ Verkoopadviseur Koks tweewielers Ben je een fietsliefhebber op zoek naar een leuke en afwisselende baan in een fietsenwinkel? Heb je een goed gevoel voor het geven van het beste advies voor de klant? Vind je het een uitdaging om de juiste fiets bij de juiste persoon te vinden en hou je ervan om te adviseren op specialistisch niveau? Heb jij  interesse in de fiets..

Stap veilig op de fiets

02-06-2023

Op dinsdag 6 juni organiseren Koks Tweewielers en Tworby een middag om de driewieler te testen.  Met het Tworby systeem kan uw eigen e-bike omgebouwd worden tot driewieler. Laat u uitvoerig informeren en adviseren bij Koks van 14 tot 17 uur Er is en fysiotherapeut aanwezig om met u mee te kijken.   ..

5 mei zijn wij gesloten

02-05-2023

Op vrijdag 5 mei zijn wij de gehele dag gesloten.
Zatedag 6 mei staan wij weer voor u klaar!

Laatste week winterbeurt!

18-02-2023

Vanaf 1 maart stoppen wij met de winterbeurten en zullen wij weer de reguliere onderhoudsbeurten uitvoeren. Wij stellen het erg op prijs als je hiervoor een afspraak maakt, zodat wij de beurt kunnen inplannen! Ook voor reparaties vinden wij het prettig als je van tevoren even belt, zodat wij kunnen inschatten of het nog dezelde dag kan, of dat wij deze ook moeten inplannen. 0226 411137 ..

Reparaties niet meer op rekening

20-11-2020

Vanaf 1 januari zullen wij stoppen met reparaties op rekening. Dat betekent dat alle reparaties bij het ophalen contant of per pin betaald moeten worden. Voor ons een administratieve rompslomp minder!..